Jag är galet intresserad av färg, form, kläder och mode. Blanda det med god mat, träning, resor, att testa nya saker och uppleva livets goda, det är lycka... Titta gärna in så ska jag försöka uppdatera er om vad som händer i mitt liv.

torsdag 30 december 2010

Biomys!

Igår tog Simon och jag en tidig bio och det blev The Town.
Vi hade inga förväntningar på filmen och blev därför lite överraskade. Det visade sig vara film som vi båda gillade. Kanske inte ett måste att se på bio, men för oss var den perfekt för en riktig slapp och spontan bio.


"Doug är en brottsling utan ånger, en ledare till ett gäng hänsynslösa bankrånare som skryter med att stjäla det de vill ha och komma undan med det. Utan några egentliga relationer att bry sig om behöver Doug aldrig vara rädd för att förlora någon nära. Men allt förändras när de tar en gisslan, bankchefen Claire. Även om de lät henne gå utan att skada henne, misstänker hon att de vet vem hon är. Men hon slutar vara misstänksam när hon samma vecka träffar en försynt och charmig man som heter Doug, omedveten om att det är samma man som har terroriserat henne. Den omedelbara attraktionen utvecklar sig snart till en passionerad förälskelse..."
En riktig love story som samtidigt är lite spännande, bra film.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar